Edith Brocken is aangesloten bij Ergotherapie Nederland en Kwaliteitsregister Paramedici

Home / Contact

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@ergoenarbeid.nl

Afspraken kunnen plaatsvinden bij u op het werk of op de praktijklocatie. Wij zijn elke werkdag van 09:00-17:00 uur geopend.
Op dinsdag en donderdag kunt u onze praktijkondersteuner, Stella d'Achard van Enschut, telefonisch bereiken op telefoonnummer 079 - 890 89 00. De overige dagen kunt u ons bereiken via mail of spreek een bericht in op de voicemail, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons werkgebied is circa 30 km rondom Zoetermeer. Daarbuiten is soms in overleg ook mogelijk. Contact via Teams en telefoon behoort tot de mogelijkheden.

Verwijsformulier Ergotherapie

Een verwijzing is niet altijd nodig, maar wordt door ons wel op prijs gesteld.

Download PDF Download Word-document

Praktijk

Ergo & Arbeid
Röntgenlaan 1
2719 DX Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-890 89 00
AGB nummer: 88051900
KVK nummer: 81425880
BTW nummer: NL862086036B01

Plan Route

Route en Parkeren

De praktijk is gevestigd op de Röntgenlaan 1 in Zoetermeer en is uitstekend te bereiken zowel per auto, openbaar vervoer als met de fiets. Wanneer u met de auto komt, kunt u aan de Röntgenlaan en in de zijstraten rechts de auto parkeren.
Met het OV stapt u uit bij tramhalte Driemanspolder of treinstation Zoetermeer. Vanaf de Mandela brug loopt u richting de wijk Rokkeveen. Het is dan nog 10 minuten lopen naar de praktijk. Kijk voor meer informatie op 9292.nl (link toevoegen https://9292.nl/)

De praktijk is gevestigd op de begane grond. Als u door de hoofdingang bent binnengekomen neemt u de tweede deur (voorbij de toiletten) links. U mag plaatsnemen in de wachtruimte.

Team

Astrid van Leest
Therapeut
astrid@ergoenarbeid.nl

Edith Brocken
Therapeut
edith@ergoenarbeid.nl

Stella d'Achard van Enschut
Praktijkondersteuner
info@ergoenarbeid.nl
079 - 890 89 00

Fleur Stoffer
Therapeut
fleur@ergoenarbeid.nl

Britt Edelstein
Therapeut
britt@ergoenarbeid.nl